Kabinet val, alsjeblieft!

Ben ik blij om Nederlander te zijn? Een rare vraag, maar eigenlijk wel toepasbaar op de hedendaagse situatie. Ik heb het idee, dat de huidige regering maar wat aanmoddert om zoveel mogelijk bezuinigingen toe te passen. Echter ze vergeten dat de zwakste in de samenleving, de mensen met een beperking, die echt hulp nodig hebben er faliekant onder doorgaan. Neem nu de uitvoering van de participatiewet. Die is echt ongunstig voor jongeren met een beperking. En dan vraag ik mij af of de regering echt weet waar ze mee bezig is.

Natuurlijk probeert de lokale overheid wel een beetje in te grijpen. De gemeente Amsterdam heeft namelijk negen miljoen in hulp naar werk of dagbesteding heeft gestuurd. Maar zet dat wel zoden aan de dijk dan? Ik geloof er echt niet in. Misschien is het een idee om eens na te denken over nieuwe verkiezingen? Jammer genoeg zit dat lot er nog niet in, want dan moet eerst het huidig kabinet vallen. Dus speciaal voor alle mensen met een beperking zit ik te bidden voor een nieuwe kabinetscrisis. Bidden jullie met mij mee?

(Visited 58 times, 1 visits today)